Rüyada Gazete Görmek


Rüyada gazete okuyan, yakında umulmadık ve çok ilgileneceği bir olayla karşılaşacak demektir.
Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır. Rüyasında bir gazete aldığını görmek kendisini ilgilendiren geleceği için önemli bir gerçeğe ulaşır.
Bir gazeteden makale veya hikâye okuduğunuzu görmek, artık vakitlerinizi hoşça ve neşeli geçireceğinize, bir gazete idare etmekte olduğunuzu görmek, hayatınızı kazanmak için daima yorucu işler peşinde koşmak ve çok çalışmak zorunda kalacağınıza yorumlanır.
Bir gazetede teknisyen olarak çalıştığınızı görmek, hayatınız boyunca iki yakanızın bir araya gelmeyeceğine ve fakat şerefli bir insan olarak yaşayıp kimseye boyun eğmeyeceğinize delil sayılır.
Geçmişin tek yanlı muhasebesine, geçici heves ve gayretlere, yalan olduğu sonradan çıkan haberlere delalet eder. Gazete daima iyi haber, ferahlık verecek söz olarak yorumlanır.
Rüyasında bir gazete aldığını görmek kendisini ilgilendiren geleceği için önemli bir gerçeğe ulaşır.
Davranışlarınıza dikkat etmenizde yarar var.
Birtakım sahtekârlıklara veya yolsuzluklara başvurmayın. Yakalanıp, başınızı belaya sokabilirsiniz. Kişinin geleceğini etkileyecek, güzel bir haberdir. Gazete genellikle haberle yorumlanır.
Gazete alıp da okumadan bir yere koyduğunu görmek, kötü bir söz işiteceğine, gazeteyi alıp onunla paket yaptığını görmek kendisini ilgilendirmeyen bir habere şaşıracağına, fakat biraz da üzüleceğine delalet eder.
Bir başka rivayete göre de: Rüyada gazete görmek, haber almaya veya ülkede bazı olayların çıkacağına işaret eder.
Rüyasında bir gazete aldığını gören de sadece kendisini ilgilendiren, geleceğini etkileyecek bir gerçeği öğrenir.
Rüyada sokaklarda gazete satmakta olduğunuzu görmek, hiçbir kıymet ve meziyete malik olmayan kimselerle münasebet kurarak kişiliğinizden ve mevkiinizden çok şeyler kaybedeceğinize işarettir.

Rüyada Çiçek Görmek ne anlama gelir ? iyi mi kötü mü yorumlanır ? Öğrenin !