RÜYADA ALLAH YOLUNDA NÖBET TUTMAK TABİRİ



RÜYADA ALLAH YOLUNDA NÖBET TUTMAK TABİRİ


Rüyada, Allah yolunda nöbet tuttuğunu görmek, taat ve ibâdete devama ve Allah'ın emirlerini yerine getirmeye, Resûl-i Ekrem'in sünnetine uymaya ve Hak'tan korkmaya delâlet eder.
Bir kimse rüyada cihada çıktığını veya nöbet beklediğini görse,
o kişinin hayır üzere
olduğuna delâlet eder..

Rüyada Allah'tan korktuğunu görmek, fakirlikten kurtulup zengin olmaya ve rızkının
genişliğine delâlet eder.

Allahu Teâlâ'nın kendisini tehdit ettiğini görmek, günah ile tâbir olunur. O kimse
hemen kendisine gelmeli ve tevbe etmelidir.
Peygamber Efendimizin de buyurduğu gibi cehennem ateşine değmeyecek iki kişi vardır. Malumunuz ki biliyorsunuz ki bunlar Allah için nöbet tutan göz ile Allah için ağlayan gözdür. İşte bu anlama gelen bir rüya görmek o kişinin inşallah müjdesine yorumlanır. Ayrıca bu rüyayı gören kişi bunun tabirine güvenip gevşememeli her şeyin imtihan olduğunu ve sınandığını bilmeli ve gevşeklik göstermemelidir. Çünkü değerli ziyaretçilerimiz Allah tealanın insan suresinde dediği gibi;

‘’hiçbir sıkıntı görmeden yaşamadan, sınanmadan cennete girivereceğinizi mi sandınız !? ‘’

RÜYALARINIZIN DİĞER TABİRLERİ İÇİN ALFEBATİK LİSTEMİZE BUYRUN SAYFANIN SOL ALT KÖŞESİNDE ! HEMEN TIKLAYIN ANINDA ÖĞRENİN !

ÖNEMLİ:

Rüyalarınızı Yorum olarak veya e-mail yoluyla atın sizin için İslami kaynaklardan araştırıp sizlere sunalım. Aşağıdaki mail adresinden bizlere ulaşabilirsiniz:


VE AYRICA ‘’MERAKLIYIZ VESSELAM’’ SİTEMİZ HİZMETİNİZE AÇILMIŞTIR ! MERAK ETTİKLERİNİZ BİLMEDİKLERİNİZ PRATİK BİLGİLER HEPSİ BURADA ! LÜTFEN BUYRUN !